Home»Uncategorized»Comunicat de tancament

Comunicat de tancament

0
Shares
Pinterest Google+

Benvolguts i benvolgudes,

Ens sap molt greu comunicar-vos que el proper 30 de juny, aquesta llibreria tancarà definitivament les seves portes. La situació econòmica ens ha portat a prendre una decisió, que evidentment, ha estat la més dura i difícil que hem hagut d’afrontar. Sense entrar en detalls, cal posar en valor com hem arribat a aquest punt de no retorn. La desertització dels centres comercials de les nostres ciutats, els canvis en els hàbits de consum, la digitalització, la manca de cultura lectora del país, i, com hem dit, la manca de recursos han accelerat aquest procés que ara sí, ja toca a la fi.

Han estat 50 anys en que aquesta llibreria ha intentat posar en valor tota una sèrie d’elements en els que creia i creu fermament. Cal recordar els fundadors de la llibreria, una colla d’aventurers que posaren el seu treball, els seus esforços al servei d’un projecte que intentava ser un espai de trobada entre la gent que s’identificava, en aquella llarga nit del franquisme, com a progressistes i catalanistes.

Són moltes les hores que hem viscut, són molts els amics que hem fet, són molts els projectes que s’han iniciat en aquestes parets folrades de llibres. És per això, que també hem d’agrair a tota la gent que ha estat al nostre costat durant tot aquest temps; clients, amics, comercials, lectors, escriptors, editors, bibliotecaris i en general, gent de la cultura tota.

Moltes gràcies a tothom.

I esperem que la llavor que hem intentat sembrar doni fruit algun dia