Home»Fas 6 anys. Tria un llibre»Fas 6 anys. Tria un llibre

Fas 6 anys. Tria un llibre

6
Shares
Pinterest Google+

La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre” vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys. té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, que se sentin motivats per coemnçar a crear la seva pròpia biblioteca i que aprenguin a donar valor al llibre.

Si els vostres fills aquest 2017 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

Aquesta campanya arribarà a 80.941 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 180 llibreries de tot el territori. Per aquells infants que no els sigui possible desplaçar-se a un llibreria poden bescanviar la seva targeta a través de la Llibreria de la Rambla tot enviant-nos un correu a llibreria@llibreriadelarambla.com o bé trucant-nos als nostres telèfons 977238320 i 667030973.