Home»Fruits saborosos»Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació

Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació

0
Shares
Pinterest Google+

Els dijous són el pitjor dia de la setmana per a en Gied. Perquè els dijous té classe de natació a l’escola i no hi ha res més horrorós que això. Llançar-se de cap, fer la bicicleta, nedar vestit… A en Gied li toquen aquests turments una setmana sí i l’altra també. I per saltar-se la classe de natació, ha pensat fins a setanta trucs com, per exemple, tancar-se al lavabo quan arriba l’autocar que els porta a la piscina.

El problema és que els trucs no es poden repetir, i n’hi ha alguns que són difícils de portar a la pràctica. Per sort, en Gied també té l’ajut del senyor dels coloms. Quan l’autocar de natació passa per davant de la plaça, el veu assegut al banc, a tocar de l’estany. I, malgrat que el senyor no ho sap, la seva presència ajuda en Gied a sobreviure a la classe de natació. Una setmana sí i l’altra també. Però, en començar el curs, el senyor dels coloms ja no és al seu banc de sempre, i en Gied decideix anar a buscar-lo per evitar que la classe de natació i tot el curs esdevinguin un desastre.

«Aquest llibre no el protagonitza un d’aquests perdedors de posat dur… Aquí assistim a les queixes i lamentacions d’un jove la mar de normal confós per les seves grans preocupacions diàries. I és justament això el que fa atractiva la història, amanida per l’autor amb divertits jocs de paraules, situacions còmiques, franquesa i humor negre, que asseguren passar una molt bona estona. A més a més, Anke Kuhl sap trobar el to adequat en les seves vinyetes per acompanyar tanta misèria.» Eselsohr

comprar llibre