Home»Fruits saborosos»Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació

Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació

0
Shares
Pinterest Google+

Els dijous són el pitjor dia de la setmana per a en Gied. Perquè els dijous té classe de natació a l’escola i no hi ha res més horrorós que això. Llançar-se de cap, fer la bicicleta, nedar vestit… A en Gied li toquen aquests turments una setmana sí i l’altra també. I per saltar-se la classe de natació, ha pensat fins a setanta trucs com, per exemple, tancar-se al lavabo quan arriba l’autocar que els porta a la piscina.

El problema és que els trucs no es poden repetir, i n’hi ha alguns que són difícils de portar a la pràctica. Per sort, en Gied també té l’ajut del senyor dels coloms. Quan l’autocar de natació passa per davant de la plaça, el veu assegut al banc, a tocar de l’estany. I, malgrat que el senyor no ho sap, la seva presència ajuda en Gied a sobreviure a la classe de natació. Una setmana sí i l’altra també. Però, en començar el curs, el senyor dels coloms ja no és al seu banc de sempre, i en Gied decideix anar a buscar-lo per evitar que la classe de natació i tot el curs esdevinguin un desastre.

«Aquest llibre no el protagonitza un d’aquests perdedors de posat dur… Aquí assistim a les queixes i lamentacions d’un jove la mar de normal confós per les seves grans preocupacions diàries. I és justament això el que fa atractiva la història, amanida per l’autor amb divertits jocs de paraules, situacions còmiques, franquesa i humor negre, que asseguren passar una molt bona estona. A més a més, Anke Kuhl sap trobar el to adequat en les seves vinyetes per acompanyar tanta misèria.» Eselsohr

comprar llibre

Sense comentaris

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *