Home»Fruits saborosos»“El viatge”, de Francesca Sanna, Premi Llibreter 2016

“El viatge”, de Francesca Sanna, Premi Llibreter 2016

0
Shares
Pinterest Google+

El passat 2016 els premis Llibreter van ser un ple total d’escriptores. A Alicia Kopf i a Lucia Berlin, que potser són les més anomenades, cal que afegim el premi al millor àlbum il·lustrat, atorgat a Francesca Sanna pel llibre infantil El viatge.

Dèiem llibre infantil però millor l’hauriem de catalogar com llibre d’obligada visita per petits i grans. Aquest títol de l’editorial Impedimenta, traduït al català per Anna Gorina, explora, amb gran sensibilitat, les difícils decisions que pren una família en abandonar la seva llar per escapar del caos i de la tragèdia. Transmet així a la persona que el llegeix, de manera subtil però contundent, la resistència de l’esperit humà davant l’adversitat.

Sempre es una bona ocasió per explicar a les persones petites del nostre voltant que aquestes guerres estan succeïnt al costat de casa nostra i que totes podriem ser la nena que relata l’història en primera persona.

Amb aquesta dura però alhora esperançadora història tenim l’ocasió de donar eines a les generacions que vindran, posant la llavor d’un canvi que ens porti a un món millor! No us la perdeu!

comprar llibre