Home»Fruits saborosos»Vida familiar, de Jenn Díaz, premi Mercè Rodoreda 2016

Vida familiar, de Jenn Díaz, premi Mercè Rodoreda 2016

0
Shares
Pinterest Google+

 

Des de principis d’aquesta setmana ja podeu trobar a la llibreria el nou llibre de l’autora de Mare i filla, Vida Familiar.

Les històries de Jenn Díaz esclaten en la quotidianitat més pròxima: una nena que se separa de la seva mare com ho faria d’un amant, l’adolescent que viu el primer amor i la primera mort alhora, la mare sola davant el nen amb por, la noia que no entén la germana que ja no viu a casa, una festa d’aniversari, la nòvia secreta del pare… D’aquests personatges familiars, l’escriptora en capta els instants on es produeix una ruptura, una ferida, una il·luminació.

Amb una escriptura a cau d’orella, fa un mapa de les relacions de família, l’herència emocional que salta de generació en generació, la incomunicació diària i també la inseguretat davant d’una vida que de vegades ofereix massa camins.

L’escriptora sempre ha reivindicat el paper del relat, un gènere que considera que queda aclaparat per la novel·la. Jenn Díaz (Barcelona, 1988) és autora també de Belfondo (2011), El duelo y la fiesta(2012) i Mare i filla (2015), entre d’altres, i col·labora amb mitjans com Catorze.cat, Jot Down i El Periódico.

Podeu fer el tast i llegir el primer capítol de Vida familiar aquí ! Bona lectura!

comprar llibre